Col·laboradors

Aitor Mahiques Bataller (1987). És Llicenciat en Història, Màster en Professor d’Ensenyament Secundari, especialitat Geografia i Història i Postgraduat en Ensenyament d’Espanyol com a Llengua Estrangera. Xabienc amb arrels a la Vall d’Albaida, es defineix com un projecte d’historiador, professor, escriptor i viatger. Els darrers anys ha viscut viatjant pel món, la millor forma d’aprendre i de valorar la terra pròpia. S’ha dedicat a guanyar-se la vida de manera precaria i col•labora activament en l’Associació cultural i en defensa del patrimoni Xàbia Viva, de la qual n’és un dels fundadors. Actualment treballa de professor d’Història en l’Institut Josep Iborra de Benissa.

Ferran Polo Guardiola (1977). Ha treballat de professor interí de Filosofia en més de deu instituts entre ells l’IES Roc Chabàs de Dénia i el Lluís Vives de València. Habitualment feia entrevistes i programes a ràdio Mistelera (podeu escoltar-ne algunes a http://radiomistelera.blogspot.com.es/). Per altra banda, és el secretari de l’associació cultural La Mistelera. Li apassiona el muntanyisme i la mar, però també li agrada llegir i estudiar geologia, botànica i història, ja que així pot interpretar millor el paisatge i valorar allò que el seus sentits percebeixen. És un gran coneixedor de la comarca i el seu entorn. Actualment treballa de professor d’Història de la Filosofia en l’Institut Número 3 de la ciutat de Dénia.

Jaume Sau Moncho (1981). És llicenciat en Història de l’Art, estudis que va cursar a la Universitat de València. Ha treballat puntualment al Servei d’Arqueologia i Museus de Dénia, on ha realitzat tasques com les visites guiades al Castell. Ha cursat el Màster interuniversitari en Gestió Cultural a la Universitat de València i a la Universitat Politècnica de València, realitzant les pràctiques del Màster al Museu Valencià d’Etnologia. És un dels autors del blog sobre Història i Patrimoni de Dénia: www.historiadenia.wordpress.com. Actualment treballa en la Cooperativa Ideari, ubicada en la ciutat de Gandia, on també hi resideix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s